ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

خطر خطر ابتلا به دیابت پس از کرونا

خطر خطر ابتلا به دیابت پس از کرونا خطر ابتلا به دیابت به طور قابل توجهی در طول فاز اومیکرون افزایش یافته است، اما هیچ افزایشی برای خطرات فشار خون بالا، چربی خون بالا مشاهده نشده است. به نظر می‌رسد واکسینه شدن قبل از آلوده شدن به کروناویروس، هر گونه افزایش خطر پس از عفونت را از بین می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر آلن سی کوان محقق ارشد از مؤسسه قلب اسمیت در لس آنجلس و همکارانش بررسی کردند که آیا خطرات بیماری قلبی متابولیک که پس از عفونت COVID-19 در مراحل اولیه همه‌گیری مشاهده شد، در فاز کنونی، که تحت سلطه گونه‌های اومیکرون کمتر بدخیم است، ادامه دارد یا خیر.

شانس تشخیص جدید قلبی متابولیک 90 روز پس از ابتلا به کووید-19 و 90 روز قبل از ابتلا به کووید-19 برآورد شد.

شانس تشخیص‌های متابولیک قلبی جدید با تشخیص معیارهای جدید (عفونت دستگاه ادراری و رفلاکس معده به مری) مقایسه شد تا عوامل مخدوش‌کننده زمانی ناشی از اختلال در استفاده از مراقبت‌های بهداشتی در طول همه‌گیری را در نظر بگیرند.

این یافته به دنبال بررسی عمیق سوابق پزشکی ۲۳۷۰۰ بیمار با میانگین سنی ۴۷ سال است.

محققان دریافتند که میزان دیابت تازه شروع شده، فشار خون بالا، چربی خون بالا و تشخیص های معیار در 90 روز پس از ابتلا به کووید-19 در مقایسه با قبل از ابتلا به کووید-19 بیشتر بود.

پس از عفونت، بالاترین شانس برای دیابت، فشار خون بالا، تشخیص معیار، و چربی خون بالا مشاهده شد (به ترتیب 2.35، 1.54، 1.42 و 1.22). خطر ابتلا به دیابت تازه شروع شده پس از ابتلا به عفونت کووید-19 نسبت به قبل از ابتلا به کووید-19 به طور قابل توجهی در مقایسه با تشخیص های معیار در مدل های چند متغیره تعدیل شده (نسبت شانس، 1.58) افزایش یافته بود، اما هیچ افزایشی در خطرات فشار خون و چربی خون بالا مشاهده نشد.

خطر ابتلا به دیابت پس از COVID-19 در بین بیماران واکسینه نشده بیشتر از بیماران واکسینه شده بود، اما تعامل بین وضعیت واکسیناسیون و تشخیص دیابت معنی‌دار نبود.

نویسندگان می نویسند: «مکانیسم های کمک کننده به خطر دیابت پس از عفونت همچنان نامشخص است، اگرچه التهاب مداوم که به مقاومت به انسولین کمک می کند یک مسیر پیشنهادی است./سلامت نیوز

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار