بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

خطر خطر ابتلا به دیابت پس از کرونا

خطر ابتلا به دیابت به طور قابل توجهی در طول فاز اومیکرون افزایش یافته است، اما هیچ افزایشی برای خطرات فشار خون بالا، چربی خون بالا مشاهده نشده است. به نظر می‌رسد واکسینه شدن قبل از آلوده شدن به کروناویروس، هر گونه افزایش خطر پس از عفونت را از بین می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر آلن سی کوان محقق ارشد از مؤسسه قلب اسمیت در لس آنجلس و همکارانش بررسی کردند که آیا خطرات بیماری قلبی متابولیک که پس از عفونت COVID-19 در مراحل اولیه همه‌گیری مشاهده شد، در فاز کنونی، که تحت سلطه گونه‌های اومیکرون کمتر بدخیم است، ادامه دارد یا خیر.

شانس تشخیص جدید قلبی متابولیک 90 روز پس از ابتلا به کووید-19 و 90 روز قبل از ابتلا به کووید-19 برآورد شد.

شانس تشخیص‌های متابولیک قلبی جدید با تشخیص معیارهای جدید (عفونت دستگاه ادراری و رفلاکس معده به مری) مقایسه شد تا عوامل مخدوش‌کننده زمانی ناشی از اختلال در استفاده از مراقبت‌های بهداشتی در طول همه‌گیری را در نظر بگیرند.

این یافته به دنبال بررسی عمیق سوابق پزشکی ۲۳۷۰۰ بیمار با میانگین سنی ۴۷ سال است.

محققان دریافتند که میزان دیابت تازه شروع شده، فشار خون بالا، چربی خون بالا و تشخیص های معیار در 90 روز پس از ابتلا به کووید-19 در مقایسه با قبل از ابتلا به کووید-19 بیشتر بود.

پس از عفونت، بالاترین شانس برای دیابت، فشار خون بالا، تشخیص معیار، و چربی خون بالا مشاهده شد (به ترتیب 2.35، 1.54، 1.42 و 1.22). خطر ابتلا به دیابت تازه شروع شده پس از ابتلا به عفونت کووید-19 نسبت به قبل از ابتلا به کووید-19 به طور قابل توجهی در مقایسه با تشخیص های معیار در مدل های چند متغیره تعدیل شده (نسبت شانس، 1.58) افزایش یافته بود، اما هیچ افزایشی در خطرات فشار خون و چربی خون بالا مشاهده نشد.

خطر ابتلا به دیابت پس از COVID-19 در بین بیماران واکسینه نشده بیشتر از بیماران واکسینه شده بود، اما تعامل بین وضعیت واکسیناسیون و تشخیص دیابت معنی‌دار نبود.

نویسندگان می نویسند: «مکانیسم های کمک کننده به خطر دیابت پس از عفونت همچنان نامشخص است، اگرچه التهاب مداوم که به مقاومت به انسولین کمک می کند یک مسیر پیشنهادی است./سلامت نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار